Zázračné uzdravení mladého muže

22.06.2020 18:08

Neuvěřitelné svědectví o uzdravení z karcinomu na přímluvu naší Nebeské Matky a díky modlitbám všech těch neznámých lidí, kteří je vymodlili.

“Uzdravení mého bratra mne hluboce proměnilo stejně jako moji celou rodinu. Chci se s vámi rozdělit o svědectví o medžugorském a Božím zázraku uzdravení. 

Tři měsíce před svatbou v 25 letech, byl mému bratrovi odhalen karcinom varlete s metastázamy, které se táhly až k srdci. Byl  to šok pro všechny a nikdo tomu nemohl věřit. Prodělal dvě operace, ale nebylo pomoci, otevřeli ho a zavřeli. Jenom zázrak ho mohl zachránit. Všechny jsme vybízeli k modlitbám, aby se, Bůh skrze něj oslavil a uzdravil ho. Tisíce věřících tu výzvu přijaly a vytrvale se modlily na můj úmysl.

Vydala jsem se do Medžugorje a s mnohými jsem byla spojena v modlitbách za mého mladého a překrásného bratra, který byl z celé této situace velmi vylekaný.

 

Podstoupil 64 chemoterapií a 37 ozařování – je to mnoho jenom napsat a tím hůře to vydržet. Probíhal nevídaný boj o jeho život. Já jsem zdravotní sestra a můj Boris je o 16 roků mladší než já a všechno co jsem mohla, jsem mu nabídla. Klesali jsme a povstávali společně a současně jsme prosili Boha, aby udělal zázrak.

Jednoho dne mne zavolal lékař, aby nám oznámil strašnou zprávu. Mému bratrovi zbýval jen jeden, dva měsíce života. Ta zpráva mne zlomila stejně jako i naše rodiče, kteří jsou již pokročilého věku.

Po tom rozhovoru jsem došla do práce a zhroutila jsem se bolestí a plakala jsem. V tu chvíli jsem před svými kolegy z mého pracoviště řekla: “Bože, odevzdávám Ti svého bratra. Jestli je potřeba ať třeba v tuto chvíli zemře…, ale já nemohu více ...Všechno jsem dala - morálně, materiálně, duchovně… a Ty udělej co chceš.”

Když jsem všechno odevzdala Bohu a Panně Marii, mému Borisovi začalo být stále lépe a lépe, až se úplně uzdravil. Můj bratr se oženil se svojí snoubenkou, která čekala celých 5 roků a dostali syna, kterému je dnes 12 roků. A já svědčím o tom, že můj bratr je živ a zdráv už 19 roků.

Při jedné příležitosti jsem jela na pouť do Medžugorje a na všechny tyto události a zázrak uzdravení svého bratra, jsem získala odpověď od Panny Marie: “Uzdravila jsem ti bratra a vyslyšela jsem modlitby všech těch neznámých lidí, kteří se modlili za tvého Borise. A tobě jsem dala mír a osvobození v tu chvíli, kdy jsi mi ho odevzdala. Jediné co od tebe žádám je, abys dvakrát přivedla poutníky do Medžugorje”.

To, co Panna Maria ode mne žádala jsem udělala. Dvakrát jsem organizovala pouť k Panně Marii do Medžugorje. Jsem vděčná drahému Bohu za toto veliké “medžugorské uzdravení” . Amen, aleluja!” (přeloženo z Dnevno.hr)