Vizionářka Vicka navštívila Řím a sdělila vzkaz pro všechny

03.03.2019 09:24

Medžugorská vizionářka  Vicka Ivanković-Mijatović 2.února byla v Římě, kde se zúčastnila jako host a kmotra křestní slavnosti.

Mnohaletý Vicčin přítel Marco, který vede modlitební společenství "Klanjatelji s Marijom Kraljicom mira" /adorátoři s Marií, Královnou míru/ je též jedním ze spolupracovníků známých italských katolických webových stránek „Papaboys“,  které šíří poselství Panny Marie a medžugorskou spiritualitu. Nedávno se stal také otcem maličké dívenky Marie Bonafaccie, které je nejstarší medžugorská vizionářka křestní kmotrou.

Při té příležitosti pronesla významná slova a sdělila přítomným důležité poselství o rodině.

Vizionářka Vicka řekla:

“Jsem šťastná, že jsem mezi vámi… víte, že se modlím za všechny a že jste v mém srdci. Největší starost Panny Marie jsou mladí lidé a rodiny. Toto je velmi, velmi těžká doba pro rodiny. Panna Maria je velmi ustaraná.

Panna Maria doporučuje, abychom se modlili na její úmysly, naše modlitby potřebuje právě teď. Modlete se i za mne a ať Královna míru vám všem požehná svojí láskou a svým mírem…

Jedna z nejkrásnějších věcí je zůstat sjednocení v modlitbě a sjednocení v lásce našeho Ježíše a naší Panny Marie.

Příliš se staráte o vnější krásu. Musíte uvažovat o vnitřní kráse, nezapomeňte na krásu duše. Abyste byli krásní, musíte milovat.“

(přeloženo z medjugorje-info.com)