Vizionářka Mirjana dnes prožila další zjevení podle slibu Panny Marie

18.03.2021 17:09

Vizionářka Mirjana Dragičević Soldo měla denní zjevení od 24. června 1981 do 25. prosince 1982. Na ten Hod Boží vánoční jí Panna Maria sdělila, že už s ní dál nebude mít pravidelná denní setkání, ale zanechala jí dar, že jí bude moci vídat 18. března a to až do konce svého života.

Od 2. srpna 1987. roku až do minulého roku, 2. 3. 2020, měla Mirjana zjevení každého druhého v měsíci. Právě před rokem, tohoto dne, kdy má Mirjana narozeniny,  jí Panna Maria svěřila, že už ani tato zjevení nebude dále mít. Byl to veliký šok a překvapení, jak pro samotnou Mirjanu tak i pro všechny poutníky, kteří o tom mluví jako o dalším Božím znamení toho, že se něco závažného chystá i na duchovní úrovni, zejména po vypuknutí této pandémie COVIDu -19.

Dnešní den, 18. března 2021, na Mirjaniny 56. narozeniny a den zjevení Panny Marie pro Mirjanu, byl proto zvláštním způsobem očekáván. I samotná Mirjana byla viditelně rozrušená.

Před Mirjaniným domem a u „modrého kříže“ se už i před 13. hodinou shromažďovalo množství poutníků, kterým se, právě při této příležitosti, podařilo přijet, s tím, že si ovšem museli vyřídit všechna požadovaná povolení, negativní testy, množství otázek a obav z Polska, Ukrajiny, Ameriky, Itálie a Koreje, a jistě I z okolních míst Hercegoviny.