Uzdravení z rakoviny

21.09.2021 10:32

Uzdravila jsem se z rakoviny, protože jsem se modlila k Panně Marii

Žena ze Záhřebu se v roce 2005 dozvěděla, že trpí zhoubným nádorem prsu.

Operovali jí, a potom jí odstranili dělohu. O dva roky později jí našli metastáze na plicích. Žena říká, že se zasvětila Panně Marii a na její přímluvu ji Bůh zcela vyléčil. Lékaři jí poslali do nemocnice, následovala operace při které jí odebrali nádor. Začalo těžké a bolestné zotavování. Po chemoterapii měla problémy s dělohou a vaječníky, potom jí je též odstranili. Už další rok, 2007., se metastáze rozšířily na plíce.

- Celý svět se mi zhroutil. Zdálo se mi, že jsem celé ty roky bojovala zbytečně. Myslela jsem: když nastaly metastáze je můj konec blízko! – vypráví tato žena ze Záhřebu.

Přesto že se narodila v katolické rodině, chodívala do kostela spíše ze zvyku.

- Roky jsem měla Bibli, ale nikdy jsem jí nevzala do rukou a nečetla. Nikdy jsem jí ani neotevřela. A přesto jsem se ptala: ‘Bože, proč zrovna já?’ A tehdy jsem začala uvažovat o svém životě a víře, říká.

V nemocnici slyšela příběh ženy, které lékaři dávali již jen několik měsíců života, a jí se podařilo rakovinu překonat. Odjela do Lupoglavy, do Komunity Dobrý pastýř k charizmatikům, k otci Draženu Radigovićovi. Vábena tím vyprávěním odjela do Lupoglavy.

- Lidé se tam modlí a oslavují Pána, a důstojný pán vkládá na nemocné ruce. Bůh skrze něj uzdravuje. Už po první návštěvě jsem věděla, že mne Bůh tak nenechá a že se uzdravím – vysvětlovala svou situaci.

Často se obracela i k Panně Marii v tichých, osobních modlitbách. Začala jezdit na poutě do Medžugorje. Po několika týdnech prohlídka ukázala, že metastáze zmizely.

- Moje nemoc zmizela jako rukou odnesená, a já věřím, že mne na přímluvu Panny Marie uzdravil Bůh – uzavřela svoje svědectví uzdravená záhřebčanka s širokým úsměvem ve tváři a v ruce přitom držela oficiální lékařské nálazy. (medjugorje-info.com)