Svědectví o přímluvě zesnulého medžugorského kněze, fra Slavka Barbariće

08.06.2020 13:58

Já jsem Anna z Piacenze (Itálie). Poznala jsem fra Slavka asi před 25 roky.

Zažila jsem s ním různé události, protože jsem se skupinou dobrovolníků a poutníků přijížděla do Medžugorje i v době války a přivážela humanitární pomoc. Takže jsem ho poznala „ trochu blíže“. A ráno, když jsem se šla modlit na kopce, setkávala jsem se s ním jak vystupuje nebo sestupuje. Někdy jsme se modlili i společně.

Po fra Slavkově smrti, jsem kromě velikého zármutku hned uvěřila v jeho svatost, nebo tedy v moc jeho přímluvy, jak to Panna Maria řekla v poselství z 25. listopadu 2000. („Radujte se, protože váš bratr fra Slavko se zrodil do nebe a přimlouvá se za vás!“)

O síle jeho přímluvy jsem se opravdu přesvědčila, když jsem svého nemocného bratra svěřila  fra Slavkově přímluvě. Každý den jsem prosila fra Slavka a jemu ho odevzdávala. Můj bratr zemřel 24. listopadu kolem 15,30 hod. (tedy přibližně stejně jako fra Slavko). Modlil se Růženec Božího milosrdenství. (Fra Slavko zemřel na Križevaci po dokončení Křížové cesty.) To pro mě bylo potvrzení, že se fra Slavko o něj skutečně postaral a že jsou teď spolu před tváří Boží.

(přeloženo z medjugorje-info.com a mírně upraveno)

Na fotografii fra Slavko se Matkou Terezou z Kalkaty