Seminář půstu, modlitby a ticha pro české poutníky

24.11.2017 23:18

Vyhlašujeme další termín oblíbeného semináře půstu, modlitby a ticha, jejichž tradici založil fra Slavko Barbarić

Tentokrát se budou tyto "duchovní hody" konat ve Velikonočním období při příležitosti oslav Božího milosrdenství a Zvěstování Páně

Termín poutě

6. - 14. 4.2018, devítidenní pouť od pátku do soboty

Cena:   2650 Kč za dopravu autobusem¸ ubytování v Penzionu Panna Maria 2 noci, tedy 20 € (pokud se bude topit 24 €), libovolně se můžete rozhodnout pro 2 vařené obědy po 7 € nebo si vařit samostatně.

Vlastní postní seminář se bude konat od 9. do 13. 4. v exercičním domě "Domus Pacis", celkový poplatek za ubytování, přednášky, tlumočení a postní stravu 15 € za den, tedy 75 €.

Program semináře

Přednášky - Dopoledne i odpoledne přichází mezi účastníky Semináře medžugorský františkán, který je za seminář odpovědný a má asi hodinovou přednášku na téma semináře půstu, modlitby a ticha. 

Modlitby - Chodíme na modlitbu do přírody i na pravidelný večerní modlitební program do kostela. Ve dne i v noci příležitost k eucharistické adoraci přímo v kapli exercičního domu, kde máme též společnou ranní i večerní modlitbu před Nejsvětější svátostí. 

Jídlo  - chlebová hostina provázená hudbou. 

Co říci více. Nabídka hlubokých duchovních zážitků... 

-------------------------------------------------

I V PŘÍPADĚ, ŽE SE ROZHODUJETE DOPRAVIT DO MEDŽUGORJE NA TENTO SEMINÁŘ SAMOSTATNĚ, JE POTŘEBA SE PŘIHLÁSIT PŘEDEM, PROTOŽE KAPACITA EXERCIČNÍHO DOMU JE OMEZENÁ.