Připomínáme: Medžugorský modlitební program můžete sledovat virtuálně. Hranice BiH jsou nadále uzavřené - - -

26.05.2020 12:56

Večerní modlitební program z medžugorskégo farního kostela sv. Jakuba přenášíme denně v programu Radiostanice Mir Medžugorje, na našem livestreamu

 62.75.216.148,  Facebooku i Youtube kanálu. V současnosti, kdy je večerní modlitební program organizován bez přítomnosti veřejnosti se prostřednictvím livestraemu podle dostupné evidence připojuje přibližně 3 800000 IP adres.

Modlitební program každý večer zahajujeme v 17 hodin modlitbou růžence, po které je modlitba k Duchu Svatému, a od 18 hodin je mše svatá. Modlitební program pokračuje i po mši, jak v medžugorském kostele tak i v našem videopřenosu na web stránce, Facebooku a YouTubu. A to v pondělí se modlíme růženec, v úterý je klanění Ježíšovi v Nejsvětější svátosti oltářní, a ve středu je modlitba za zdraví a růženec. Ve čtvrtek, pátek a sobotu je, také, klanění Ježíšovi v Nejsvětější Svátosti oltářní. V sobotu po eucharistickém klanění bývají ještě i katechéze známých kněžských osobností, zatímco v neděli po mši svaté se modlíme růženec.

Připomínáme vám, že ve čtvrtek po modlitebním programu na našem Facebooku, YouTube kanálu i livestreamingu přinášíme 'Zprávy z Medžugorje', které jste jste mohli sledovat ijiž minulý čtvrtek.

Oznamujeme vám též, že farní kostel sv. Jakova v Medžugorji bude otevřený pro osobní modlitbu každý den od 8 do 16 hodin, přičemž je třeba zachovávat pravidla předepsaná pro tuto dobu.

(medjugorje.hr)