Medžugorjem se začal můj život měnit

21.12.2013 17:18

Poutnice z Argentiny Gisella Barreto navštívila Medžugorje. Gisella je velmi dobře známá osoba, jak v Argentině, tak v latinsko-amerických zemích. Byla několikrát miss, známá tvář z televizních obrazovek. I když žila ve světě lesku a třpytu nic z toho ji neudělalo šťastnou. Aby naplnila jedno přání své matky, přijela v roce 2010 do Medžugorje a od té doby se její život mění. Momentálně nepracuje v televizi, nežije ve světě lesku a třpytu, ale podává svědectví, učí náboženství a říká, že se poprvé v životě cítí být šťatná a požehnaná.

Gisella nám řekla, že chce moc poděkovat Panně Marii Medžugorské.

Zdůrazňuje, jak její matka vždycky byla sloupem rodiny a víry, svoje děti, měla čtyři, vždycky vychovávala ve víře. Život v dětství byl krásný, ale přišlo období adolescence, které všechno proměnilo. Tehdy začal přitahovat svět se všemi svými lákadly. Gisella díky své kráse vstupuje do světa lesku a třpytu. Byla zvolena několikrát za miss a potom získává i čestnou funkci komorné Miss Argentiny. „Ten život byl zdánlivě krásný, ale byla to skutečná past světa. Stále jsem měla výraz nespokojenosti ve tváři.

Matka mi říkala, abych všechno odevzdala Pánu. Ona byla v Medžugorji třikrát. Ukazovala mi medžugorskou Pannu Marii a říkala mi, abych za všechno děkovala jí. Po setkání s Medžugorjem jsem pocítila, že se můj život začal měnit. A tady jsem pochopila, že není dostatečné být jen dobrý člověk, ale je potřeba naplnit duši Bohem, protože, když jsme prázdní, vstupuje do nás svět.“ – zdůraznila tato poutnice z Argentiny. (www.medjugorje.hr)