Medžugorje je připraveno na oslavu Narození Ježíše Krista

24.12.2018 15:10
Na hlavní vánoční svátky se přes všechny problémy do Medžugorje sjelo 19 autobusů poutníků z Ukrajiny. Pravoslavní kněží již v neděli 23.12. zaplňovali kněžiště, kromě nich byl u oltáře hlavní celebrant mladý fra Perica Ostojić, jeden ze čtyř medžugorských rodáků, kteří byli v posledních letech vysvěceni na kněze. U oltáře mu přisluhoval arcibiskup Henryk Hoser.
Nové zpovědnice vpravo od kostela se opět dočkaly svého plného využití. Celý zastřešený prostor byl včera zaplněn kajícníky čekajícími až na ně přijde řada u zpovědnic. Zpovědníci se sjíždějí ze svých blízkých i vzdálených farností, aby vypomohli se zpovídáním. 
Zahraniční poutníci se zatím objevují spíše v menších skupinách,
ALE
na hlavní vánoční svátky se přes všechny problémy do Medžugorje sjelo 19 autobusů poutníků z Ukrajiny. Pravoslavní kněží již v neděli 23.12. zaplňovali kněžiště, kromě nich byl u oltáře jen hlavní celebrant, fra Perica Ostojić, jeden ze čtyř mladých medžugorských rodáků, kteří byli v posledních několika letech vysvěceni na kněze. U oltáře mu přisluhoval arcibiskup Henryk Hoser.