Kéž Pán svojí moudrostí a láskou léčí i naše duše od zkázy

21.09.2023 09:15

Na adresu portálu medjugorje-info.com přišlo další svědectví o zázračném uzdravení. Rodina se odevzdala do Božích rukou a začala k ní proudit milost v jakou ani nedoufala. 

Buď pochválen Ježíš a Maria !

Přátelé, když Leonarda, naše starší dcera, v lednu onemocněla infekčním zánětem sinusu, nemoc se rozvíjela tak, že nemohla chodit do školy. Já jsem byl v terénu, a manželka Leonardu vodila k specialistovi do Makarské. Ten provedl punkci sinusu a tvrdil, že nemoc by měla přestat, ale ona nepřestala. Manželka dcerku opět vedla ke specialistovi na alergii sinusu, ale opět neúspěšně. Vrátil jsem se z práce v terénu a při rodinné modlitbě, když jsme se modlili ve jménu Ježíšově, nemoc značně ustoupila. Po dvou týdnech jsem se opět vrátil domů a modlili jsme se ve jménu Ježíšově. Tehdy působil Duch Svatý na manželku tak silně až jí tekly slzy, které uzdravují duši, po tvářích. Leonardu obdaroval darem řeči v jazycích. Nemoc se zmírňovala a opět zesilovala. My se modlili a opět padali. Pán nás pozvedal. Manželka odvezla Leonardu k jedné Bohu zasvěcené osobě, kde Boží milost odhalila, že je původ nemoci uřknutí, způsobené osobou z našeho blízkého příbuzenstva. Ten boj trval už půl roku a Leonardě její osobní modlitba k Pánu dávala sílu, aby mohla dokončit zkoušky ve škole. Bylo to pro ní dost těžké životní období. Manželka, Leonarda a Marina se rozhodly jít pěšky do Medžugorje na 40. výročí zjevení. Tehdy jí Pán vzal tu nemoc. Další den se ale zase vrátila. Začali jsme si být vědomi, že nikdo jiný kromě Ježíše nemůže ten problém řešit. Dne 9.července 2021 jsme se modlili před sochou Matky Boží v Medžugorji na kopci zjevení a odevzdali jsme všechno do rukou Božích. Leonarda pocítila silné teplo v nohou. Nemoc prostě skončila.

Ve farnosti Sv. Ilije v Metkoviči, hned po Leonardině uzdravení - při duchovní obnově - Pán obdaroval Marinu darem modlitby v jazycích. Manželčina srdce de dotkl zvláštním způsobem tak, že jí svým balzámem léčil určité rány. 

Situace, kterou může člověk považovat za tragedii, může být ve skutečnosti Boží milost, jestliže mu to dovolíme. Pán ne jen, že uzdravil Leonardu fyzicky, ale svojí moudrostí a láskou léčil i naše duše od zkázy. Chci, vám, přátelé na závěr říci, že my nejsme žádní zvláštní věřící… Měli bychom se mnohem více otevírat Pánu, ale On nás má rád i přes naše slabosti a když padám vzývám Marii, která je stále tu a pomáhá nám.

(přeloženo z medjugorje-info.com)