Jsem přesvědčen, že nás zachránil růženec z Medžugorje

13.01.2019 23:14

Chorvat Ivo Ivić (49) z rakousského Westendorfa u Kufsteina, prožil dopravní nehodu, když se na jeho automobil zhroutil strom.


Neštěstí se stalo ve středu, 9. ledna 2019 asi ve 23,55 hod., na cestě Tiroler, která vede od Kufsteina k Kirchbichlu. Ivić se vracel domů do Westendorfu. S ním byla v autě manželka a přítel.

Vzhledem k těžkým povětrnostním podmínkám jel Ivić nízkou rychlostí. Náhle se pod tíhou sněhu zlomil strom a zhroutil se na přední část automobilu. Naštěstí nebyl nikdo zraněn.

Ivo Ivić vyprávěl pro Fenix-magazin co se stalo v okamžik neštěstí.

– Byli jsme šokovaní. Větve stromu prorazili přední sklo a střepy skla byly v celém autě. Dokonce i boty jsem měl plné skla. Silou nárazu jsem udeřil hlavou o automobil. Ale naštěstí nebyl nikdo zraněn. Byli jsme vylekaní, ale já věřím, že nás zachránil růženec z Medžugorje, který stále vozím v autě – prohlašuje Ivić.

Ivić, manželka a přítel vystoupili z auta a zavovali policiii, která přijela za několik minut. S údivem se policajtů ptali, jak mohli přijet tak rychle a oni říkali, že na té silnici mají několik přihlášených nehod a spadlých stromů. Pan Ivo s oběma spolujezdci měli to štěstí, že zůstali nezranění. Pan Ivić, původem z Kotor Varoše žije již roky v Rakousku. (Herca)