Stále ještě se najdou lidé, kteří jedou do Medžugorje poprvé

07.02.2014 13:11

Clemens z Martiniquea přijel poprvé do Medžugorje se skupinou poutníků z Francie. O Medžugorji slyšel již dávno. Chtěl přijít již dříve, ale stále byly nějaké překážky, které to znemožňovaly. Říká, že je Medžugorje známé po celém světě:

„Existuje radiostanice, která se jmenuje Radio St. Louis. To je náboženská radiostanice a na ní se mnoho hovoří o Medžugorji. Teď už se po celém světě ví o místě, které se nazývá Medžugorje. Chci poděkovat lidem v Medžugorji, lidem této země, pro způsob jakým přijímají lidi, kteří sem přijíždějí. Připravují se, aby mohli přijmout co nejvíce lidí, protože je toto jediné místo na kterém můžeme hovořit s Blahoslavenou Pannou Marií, Matkou Ježíšovou. Ona nám dává překrásné poselství pro tuto dobu ve které žijeme, to je MÍR. Potom co nás opustí všechno utrpení, zůstane nám mír, mír a láska“.

Dále se vyjádrál, že je lehké žít poselství Královny Míru, jestli dovolíte, aby vás vedlo její srdce, aby vás vedla Matka Boží:

„Medžugorje je pocit míru, osobně mám i pocit úcty k lidem, které vidím, jak se modlí růženec, i k vám, kteří nás přijímáte. Zachovejme tento duch, protože nepřítel si přeje zaplést své prsty všude. Uchovejme pocit lásky a míru. Každé místo zjevení vyvolává různé pocity, ale toto místo zde, dává mír. ” 


(www.medjugorje.hr)