I. Festival mládeže v Polsku

05.11.2014 08:44

(www.medjugorje.hr)

           Od 14. do 16. listopadu letošního roku v Polsku, v Piotrkowu Trybunalském se bude konat I. Festival mládeže podle Festivalu mládeže, který se každý rok koná v Medžugorji. Festival povede fra Stanko Ćosić, který přijede do Polska s vizionářem Jakovem Čolo, s Framou a se sborem, který zpíval na XXV. Festivalu mládeže v Medžugorji. Spolu se sborem pojedou z Medžugorje do Polska dva autobusy mladých.

         Zpěv, tanec, modlitba, svědectví jako v Medžugorji přinesou neopakovatelnou atmosféru Medžugorje. Setkání bude simultárně tlumočeno. Kromě toho přijedou hosté z Polska - kněz Piotr Pawlukiewicz – známý jako kazatel mladých. Muniek Staszczyk, zpěvák velmi známé hudební skupiny T. Love, uspořádá koncert a podá svědectví o své víře. Vyslechneme svědectví komunity  Cenacolo a kněze Marka Bałwase.

          Organizátorem Festivalu je Zaklada Divine Mercy, která vede Polské informační centrum MIR Međugorje. Účast na festivalu je možná po předběžném přihlášení na web stránkách www.centrummedjugorje.pl.

         Srdečně vás zveme k účasti na Festivalu mládeže v Polsku. V případě potřeby jsem pro skupinu ochotná zajistit TLUMOČENÍ, ozvěte se co nejdříve na kontaktních tel. číslech 0038763344671 nebo 00420604119931.