4. mezinárodní modlitební setkání osob s invaliditou

28.04.2015 15:59

“V MARINĚ ŠKOLE” 2015.

Koordinátor: fra Marinko Šakota, ofm

Čtvrtá mezinárodní pouť pro osoby s invaliditou se bude konat v Medžugorji od 11. do 14. června 2015. Hlavním organizátorem je Sdružení „Susret“ z Čitluku, ve spolupráci s Farním  úřadem a „Majčinim selem“. Shromáždění účastníků v chodbě budovy radiostanice Mir Medžugorje za kostelem a následné ubytování má proběhnout ve čtvrtek 11. června v odpoledních hodinách. Farníci farnosti Medžugorje i tohoto roku poskytují poutníkům ubytování i jídlo zdarma. Každá osoba s invaliditou má právo mít k sobě průvodce (přítele nebo dobrovolníka), a pokud se jedná o dítě, může ho provázet celá rodina.

Program poutě bude naplněn pracemi, přednáškami, svědectvími a modlitbou. V pátek odpoledne se předpokládá, že účastníci budou věnovat čas modlitbě při pobožnosti křížové cesty na vrchu Križevac ve skupinách podle jednotlivých jazyků, a v sobotu dopoledne je předpokládána modlitba na kopci zjevení.

Přihlášky účastníků jsou přijímány do 15. 5. 2015 na e-mail adrese: gospina.skola@gmail.com.

V přihlášce uveďte: Kolik dnů se budete účastnit této poutě, svoje kontaktní číslo, celkový počet poutníků, počet osob s invaliditou, kolik osob z toho používá invalidní vozík.