26.7. se bude konat tiskovka při příležitosti 34. Mladifestu v Medžugorji

20.07.2023 08:24

Pod heslem ''Hle matka má a bratři moji'' (Mt 12, 49) se bude v Medžugorji od 26. do 30. července konat 34. Festival mládeže. Na tuto duchovní obnovu pro mladé lidi se i letos shromáždí tisíce mladých z celého světa. Před zahájením Mezinárodního modlitebního setkání mládeže bude uspořádána konference pro masmédia. Tato Konference se bude konat ve středu 26. srpna 2023 v 10,00 hod. ve Dvoraně sv. Ivana Pavla II. (Žlutá hala za vnějším oltářem kostela sv. Jakova).

Zástupce masmédií osloví apoštolský vizitátor se zvláštní úlohou pro farnost Medžugorje, arcibiskup Aldo Cavalli a medžugorský farář, fra Zvonimir Pavičić, který posluchače detailněji seznámí s programem 34. Mladifestu.

Videopřenos této konference pro media, jako i celý program Mladifestu z vnějšího oltáře kostela sv. Jakova v Medžugorji, budete moci sledovat i v přímém přenosu prostřednictvím YouTube a facebookového kanálu Media Mir Medjugorje v chorvatském, anglickém, německém, italském, španělském, francouzském, ruském, polském, slovenském, maďarském, čínském mandarinském, čínském kantonesském, korejském, ukrajinském, portugalském a rumunském jazyce. / Český překlad bude dostupný na sluchátka jen pro přítomné účastníky Mladifestu - nikoli v přenosu pomocí masmédií . /

Otázky na této tiskové konferenci budou moci novináři klást chorvatsky, italsky, anglicky, německy a španělsky.

Prosíme všechny zástupce masmédií, kteří mají zájem, aby svůj příchod nebo přenášení tiskové konference z naší platformy, potvrdili na e-mail: mir@medjugorje.hr.

Informační Centrum Mir Medžugorje, jako nositel exkluzivního práva na nahrávání audiovizuálních děl a fotografií na všech modlitebních prostorách farnosti Medžugorje, vybízí  media k projevení zájmu o audiovizuální přenos Mladifestu.

Máte-li TV nebo Radio kanál nebo jakékoli jiné digitální medium na kterém chcete přenášet program Mladifestu, obraťte se na naši e-mail adresu: mir@medjugorje.hr, abychom vás mohli seznámit s podmínkami a dovolenými způsoby přenosu. Přenos našeho signálu není povolen bez podpisu smlouvy s Informačním Centrem Mir Međugorje o převedení práv televizního nebo radiového přenosu.

S přesvědčení, že media umožňují naše společenství a také lepší šíření Mariiných poselství ve světě, vás srdečně zdravíme z Informačního Centra Mir Medžugorje, jehož pracovníci do vašich domovů každodenně přinášejí zprávy o Medžugorji a Královně míru.

(přeloženo z medjugorje.hr)