Zveřejňujeme termín konání dalšího Semináře půstu, modlitby a ticha pro Čechy (případně i slovenské zájemce)

12.11.2018 15:26

Vyhlašujeme další termín oblíbeného semináře půstu, modlitby a ticha pro české poutníky

Tentokrát se budou tyto "duchovní hody" ojediněle konat v prázdninovém měsíci, srpnu, jako příprava na oslavy Panny Marie Královny

Termín poutě

Od soboty 17. 8. do soboty 24. 8. 2019, tedy osmidenní pouť 

Cena:   2750 Kč za dopravu 

ubytování v Penzionu Panna Maria 2 noci, tedy 22 €,  kde se můžete rozhodnout pro vařené obědy po 8 € nebo si vařit samostatně.

Vlastní postní seminář se bude konat od 19. do 22. 8. v exercičním domě "Domus Pacis", poplatek za ubytování, přednášky, tlumočení a postní stravu bude 50 €.

Program semináře

Přednášky - Dopoledne i odpoledne přichází mezi účastníky Semináře medžugorský františkán, který je za seminář odpovědný a má asi hodinovou přednášku na téma semináře půstu, modlitby a ticha. 

Modlitby - Chodíme na modlitbu do přírody i na pravidelný večerní modlitební program do kostela. Ve dne i v noci příležitost k eucharistické adoraci přímo v kapli exercičního domu, kde máme též společnou ranní i večerní modlitbu před Nejsvětější svátostí. 

Jídlo na Semináři půstu - chlebová hostina provázená hudbou 

Co říci více. Dny mimo program semináře půstu, modlitby a ticha se seznámíme s děním v Medžugorji, s historií i současností tohoto světoznámého poutního místa i se vědky, kteří se obrátili díky medžugorským zjevením, vyslechneme si i svědectví v komunitě bývalých naromanů Cenacolu. 

Nabídka hlubokých duchovních zážitků... 

-------------------------------------------------

I V PŘÍPADĚ, ŽE SE ROZHODUJETE DOPRAVIT DO MEDŽUGORJE NA TENTO SEMINÁŘ SAMOSTATNĚ, JE POTŘEBA SE PŘIHLÁSIT PŘEDEM, PROTOŽE KAPACITA EXERCIČNÍHO DOMU JE OMEZENÁ.