Zjevení pro Ivana 7.7.2023

08.07.2023 00:07

I v pátek 7.7.2023 se uskutečnilo zjevení Panny Marie nahoře na Podbrdu pro vizionáře Ivana při příležitosti schůzky členů jeho modlitební skupiny za přítomnosti veřejnosti ve 22 hodin.

Po zjevení Ivan sdělil toto svědectví:

I dnes večer přišla Panna Maria radostná a veselá. Všechny nás pozdravila svým mateřským pozdravem: Pochválen buď Ježíš, drahé děti moje. Potom vztáhla ruce nad nás nade všechny a ve svém mateřském aramejském jazyce se modlila nad všemi námi. Potom se modlila zvláště nad vámi přítomnými kněžími a nad nemocnými. Potom se Panna Maria určitou dobu modlila zvláště za mír – mír ve světě. Potom udělila nám všem své mateřské požehnání a požehnala všechno co jste přinesli k požehnání. Potom jsem já doporučil vás všechny, vaše potřeby, vaše úmysly, vaše rodiny. Zvláště všechny vás nemocné, kteří jste přítomní. Potom byl jeden krátký rozhovor mezi mnou a jí. Ten zůstane jen mezi námi. A po tom rozhovoru Ona odcházela do nebe ve znamení světla kříže s pozdravem: Jděte v pokoji, drahé děti moje.

Chtěl bych ještě zdůraznit, že se Panna Maria delší dobu modlila zvláště za mír. (To znamená, že se máme modlit na tento úmysl Panny Marie).