Modleme se za vizionářku Vicku, která byla včera operována

14.07.2020 12:48

 

Včera jste se zde mohli dočíst, že se v Medžugorji farníci na Podbrdo od 5 hod. ráno po celý týden modlí za 6 medžugorských vizionářů. Včera to byla modlita konkrétně za Vicku, která byla včera operována v záhřebské nemocnici. Někteří ze skupiny farníků šli po modlitbě růžence na Podbrdu ještě na křížovou cestu Križevac.

Vicka nastoupila do nemocnice již minulý týden, ale lékaři s operací váhali vzhledem k celkově neuspokojivému zdravotnímu stavu pacientky. Vicka váží 40 kg a to vyvolává obavy lékařů, že by mohly nastat komplikace při rekonvalescenci. Z těchto důvodů byla operace poněkud odložena a to právě na včerejší den, kdy chorvatská Církev slaví mariánský svátek - Matky Boží Bystrické.

Vicka se probrala k vědomí po komplikované operaci páteře, která trvala 5,40 hod. Lékař řekl, že s průběhem operace je zcela spokojený.

Všechny vás vyzýváme, abyste přispěli svými modlitbami k tomu, aby se Vicka mohla po operaci uzdravit a opět se věnovat modlitbám a svědectvím poutníkům jako před léty. Po dvouleté pauze v roce 2017 podávala své svědectví poutníkům od září do konce roku třikrát týdně před svým rodným domem v Bijakovići a dále to již opět ze zdravotních důvodů možné nebylo.