Už jste slyšeli o novém světovém pořádku?

13.01.2024 15:46

Před krátkou dobou byla v radiostanici Mir Medžugorje vysílána další část emise Agape jejímž hlavním redaktorem je i vám již známý fra Mario Knezović, který byl též v duchovní správě farnosti Medžugorje. Tentokrát byl jeho hostem otec Silvijo Španjić, farář z ostrova Krk.  Když ho fra Mario uváděl řekl, že považuje za privilegium, že ho můžeme poslouchat, a zeptal se ho:

Fra Mario: Jaké jsou cíle globalistů a nového světového pořádku? Ve svých přednáškách jste uváděl zničení pravé víry v Boha a vychytralé vnucování uctívání ďábla. Jak se to vyvíjí? Prostřednictvím jakých nástrojů a jak to můžeme poznat? My tohle všechno děláme proto, abychom zachránili lidi a nedovolili ďáblu, aby provedl svoje plány. Nový světový pořádek byl zjevený v Bibli v obrazu Babylonu.

Otec Silvijo: Ano, v Babylonu vidíme tu ideu: Sjednoťme se. Buďme stejné mysli, stejného jazyka. A stavěli věž, kterou zvedali do nebe. To znamená, že v tom byla nějaké pýcha. Oni chtěli být jako Bůh. Spojit se, aby se proti Bohu nějak srotili. Je zajímavé vidět srovnání Babylonské věže např. s naší Evropskou uniií s centrem v Bruselu. Srovnejte si to dvoje a vidíte podobnosti a chápete, že se nejedná o náhodu. Je zde cíl pomalu uvádět do okultizmu, tak abychom to neviděli. My tu skutečně nemluvíme jako nějací politici, ale abychom otevřeli lidem oči, abychom pochopili v jakém ovzduší žijeme, abychom mohli vykládat znamení času.

Fra Mario: A pokud by někoho napadalo, že by tohle měl dělat někdo jiný – tak kdo, jestli ne my, služebníci Boží a Církev, která je ve skutečnosti povolána, aby byla hlasem pravdy.

Otec Silvijo: Ano, Církev je prvořadě povolána vykládat znamení času. Být prorok! A proroci mluvili aktuálně. Nezajímala je pouze víra. Hleděli na to jak je konkretizována v životě. Vždycky jednali na ochranu ohrožených. Dokonce se vyjadřovali, že je zbytečné přinášet oběti, protože utlačují sirotky a vdovy. Utlačujete ubohého člověka! Říkali to ve jménu Boha, proto, aby se lid obrátil a jednal spravedlivě. A my to říkáme, aby si lidé uvědomili, že tohle není něco náhodného co se děje, ale že je to určitý plán, kterým chtějí přivést člověka, aby poklekl ne před Bohem, ale před člověkem. Protože já myslím, že jestli mocnáři mají tolik peněz, že je nejsou schopni spotřebovat a oni přitom chtějí ještě více, jaké uspokojení jim to může přinášet? Takový člověk si jen přeje být jako Bůh, aby se mu klaněli tím způsobem, že my teď musíme před nimi pokleknout na kolena, aby se oni o nás starali, dávali nám potravu, peníze, starali se o vás. Slyšeli jste jistě o agentuře 2030, co se všechno mluvilo v těch kruzích – abych to shrnul – nebudete mít nic, ale budete šťastní. To znamená, že oni chtějí člověku vzít všechno, aby je musel na kolenou prosit.

Fra Mario: A to je v rozporu s tím co řekl Ježíš: Jenom Bohu se klaněj a jenom Jemu služ! Otče Silvijo, je –li pravda, že je plánováno snížit světovou populaci? O tom se hodně mluví. Člověk je krásné Boží stvoření, my jsme děti Boží a svým způsobem jsme pokračování Božího díla na zemi... Jakými prostředky je plánováno snižovat světovou populaci? Jaká jsou kriteria, jaké metody, které používá tento zvrácený svět?

Otec Silvijo: Ano, oni zdánlivě podporují rodinu. V Evropské unii dávají například více peněz, když máte více dětí atd., ale cílem globalistů, jak to veřejně prohlašují, je že je nás příliš mnoho na zemi a nemůžeš tak snadno kontrolovat 8 miliard lidí a chtějí to zredukovat až na 1 miliardu. A jaké prostředky užívají? Nám je známo, že si přejí, aby potraty byly legální. To znamená, že každý, a to i malé dítě, může jít bez svolení rodičů na potrat. Další prostředek – uzavřít lidi životu všeobecně. Často slýcháme, a lidé to tak i pociťují, že je zcela dostatečné mít jen dvě děti a to maximum, co je potřeba. Víc si nemůžeš dovolit, protože je nás příliš mnoho. A rodiče s vyšším počtem dětí zažívají nepříjemné situace, že je druzí zastavují a ptají se jich, jestli už slyšeli o antikoncepčních prostředcích...

Fra Mario: Jakoby byli zaostalí a hloupí a neznali o těch ďábelských nabídkách...

Otec Silvijo: Ano, a dále si všímáme, že se lidé stále později rozhodují pro manželství. Užívat si, ale bez papírů. Chceme tu být svobodní. To znamená, že nevstupují do nějakých hlubokých vztahů, rodí jedno, dvě děti, ty děti jsou do určité míry oddělené. To vede lidi k tomu, že se uzavírají pro pravou křesťanskou rodinu, protože v ní vyrůstají potencionálně zdraví lidé. Proto, chtějí změnit vnímání rodiny, že rodina je kdokoli kdo žije ve stejném domě. To znamená, že jestli žiji s nějakým psem nebo kočkou, tak to může být rodina. Když žijí dva spolu, milují se, to také může být rodina. Tak nějak...

Fra Mario: Nedávno se mi dostala informace – nevím teď kde to bylo Švédsko nebo Norsko: byla svatba lustru a jedné paní. Žena se vdala za lustr.

Otec Silvijo: Cokoli může být rodina, jenom ne křesťanská rodina. To je agenda, která jde proti. Sem se řadí také prosazování vztahů osob stejného pohlaví...