Svědectví manželky držitele "Supertalentu" 2022

12.01.2024 17:24

Monika Žilava, manželka Leona Žilavy, který v roce 2022 získal vítězství v chorvatském “Supertalentu”, šokovala veřejnost svým přiznáním.

Leon ve jmenovaném show vystoupil jako iluzionista pod jménem Magic Leon, a Monika  byla jeho asistentka. Ona tvrdí, že proměna začala, když se s ním vydala na snoubenecký seminář, který je povinný před církevním sňatkem manželským. Zde je její svědectví:

Ze všech míst na která jsme mohli odjet na odpočinek duše, těla, psychiky jsme si znovu vybrali Medžugorje. Žádná turistická destinace, ať je jakákoli nemůže nahradit ten mír, který poskytuje toto místo! Každý, kdo srdcem prožil Medžugorje ví o čem mluvím!

A vy, kteří jste toto místo ještě nenavštívili musíte se rozhodnout a přijet a prožít ho!

Vzpomínám si na své komentáře, že je Medžugorje marketingový trik. Věřte mi, že jsem se kála za ta slova od prvního okamžiku co jsme tam přišli před dvěma roky!

Slýchám různé komentáře o Medžugorji, a většinou jsou od lidí, kteří tam nebyli, kteří to nepocítili. Že je za tím lidská hloupost a chamtivost. Je pravda, že lidé chtějí Boha nacpat do krabice, ale vždycky se vrátí k otázce, jíš jídlo proto, že jsi hladový, nebo proto, že to dělají i jiní lidé?

Stejné je to i s vírou. Chodíš do kostela kvůli lidem nebo kvůli Bohu? Nebo možná nechodíš za Bohem kvůli lidem?

Lidé jsme hříšní, nejsme dokonalí, ale myslím, že lidé a jejich jednání spojené s tímto posvátným místem by neměli moci umenšovat skutečnost o lásce, mýtu a mnohých zázracích, které se na tomto místě dějí každodenně! A i lidé s kterými jsme denně byli v kontaktu, obyvatelé tohoto místa k nám byli natolik milí, že jsme se při každém setkání cítili jako doma!❤️
To místo je plné milosti, i Boží přítomnost je nepopíratelná.

Večer před odjezdem jsme byli na mši. Ze všech stran se slítaly černé deštivé oblaky a nebylo pochyb, že bude pršet. Mše se konala pod širým nebem, byly tam stovky lidí. Ale ty černé mraky se rozdělily a rozletěly se na všechny strany, takže nad Medžugorjem, nad kostelem, bylo jasné nebe, a všude kolem kam pohled dosáhl bylo zamračeno temnými mraky.

A tak bych mohla pokračovat mnoha malými osobními svědectvími, která dělají toto místo mimořádným, o kterých bych toho mohla ještě mnoho psát, ale přesto je to na vás, abyste to zažili osobně!

(přeloženo z medjugorje-info.com)