Pravý zážitek víry jsem měla až v Medžugorji

21.11.2016 21:19

Kata Brakus z Drniše se poprvé s manželem účastnila  Mezinárodního semináře manželských párů. Manželé Brakusovi mají dva syny, a do Medžugorje přišli na pozvání přátel, kteří na semináři byli již před dvěma roky. Pro program radiostanice „Mir” Medžugorje paní Brakusová řekla o zkušenostech z účasti na semináři, ale i o svém zážitku Medžugorje toto:

„Kněz nás uvedl do přítomnosti Ježíšovy, abychom se dotkli té blízkosti s Ježíšem. Bylo to opravdu překrásné. Není těžké žít víru, je potřeba být poslušný Ježíše Krista, být dobrý člověk, vychovávat děti, aby byly dobrými a poctivými lidmi a provázet svoje děti. 

Na seminář se budeme snažit přijet i příští rok. Bylo by dobré, kdybychom svoje zkušenosti předávali druhým, když dojdeme domů a abychom přivedli ještě nějaký manželský pár. Pro mne Medžugorje mnoho znamená, já jsem svoji pravou víru zažila až v Medžugorji. Svůj nejhlubší zážitek jsem prožila v Medžugorji a pokaždé zde prožívám radost. Je to místo, kde prožívám mír, kde jsem naplněná a kde se opravdu setkávám se svým Bohem a s Pannou Marií. Nejvíce mi v Medžugorji pomohla dobrá zpověď.”