Poselství pro vizionáře Ivana

17.10.2023 15:47

Poselství pro Ivana Dragičeviće 14. října 2023

V poselství Panny Marie pro jednoho z medžugorských vizionářů, Ivana Dragičeviće, vyzývá Panna Maria k zesílené modlitbě a půstu za mír! Ona říká:

“Pochválen buď Ježíš, drahé děti moje. Drahé děti, i dnes vás chci zvláštním způsobem pozvat, abyste se více modlily v těchto dnech. Obětujte se, postěte se za mír. V jednom poselství jsem vám řekla, že modlitbou a půstem můžete zastavit války. Proto vytrvejte v modlitbě. Já jsem s vámi a přimlouvám se za vás všechny před svým Synem. Děkuji vám, drahé děti, že jste i dnes přijaly mé pozvání."

 

 

 



--
Se srdečným pozdravem
Monika Štampfelová,
cestovní agentura Dvě Srdce
https://www.medzugorje-dve-srdce-monika-stampfelova.cz/
(na těchto stránkách najdete i
Aktuality z Medžugorje)

 

Gospina poruka Ivanu Dragičeviću 14. listopada 2023.

U zadnjoj poruci jednom od međugorskih vidjelaca, Ivanu Dragičeviću, Gospa poziva na pojačanu molitvu i post za mir! Ona kaže:

“Hvaljen Isus, draga moja djeco. Draga djeco, i danas vas želim na poseban način pozvati da više molite u ovim danima. Žrtvujte se, postite za mir. U jednoj poruci sam vam rekla da molitvom i postom možete zaustaviti ratove. Stoga ustrajte u molitvi. Ja sam s vama i zagovaram za sve vas pred svojim Sinom. Hvala vam, draga djeco, što ste se i danas odazvali mom pozivu."