Poselství ze zjevení Panny Marie 1.1.2024

01.01.2024 22:01

31. 12. 2023 při pravidelném zjevení pro vizionářku Mariji Lunetti v její domácí kapli Panna Maria sdělila, že zve všechny, kteří mohou, aby se 1. ledna přišli modlit na Podbrdo od 15 hodin odpoledne. To pozvání se šířilo mezi farníky i poutníky slavícími příchod nového roku.

Všichni, kteří v pondělí 1. ledna 2024. o Slavnosti Panny Marie Matky Boží a Světovém dni Míru vystoupili na Podbrdo na místo zjevení za intenzivního deště, který trval nepřetržitě asi od 14,30, nebyli zklamáni. Panna Maria se zjevila na Podbrdu na Místě zjevení vizionářce Mariji Lunetti. Krátce před zjevením déšť ustal a všichni, kteří se celou dobu modlili pod deštníky, mohli deštníky zavřít. Brzy po skončení deště promluvila na mikrofon vizionářka Marija. Sama poklekla a opakovaně vyzvala všechny přítomné, abychom, pokud můžeme, klekli a modlili se. Vizionářka předříkávala modlitbu. Její hlas utichl ve chvíli kdy začala vnímat zjevení Matky Boží...

Po více než 2,5 hodinách modlitby se Panna Maria zjevila radostná a poděkovala přítomným za modlitby na její úmysly a udělila požehnání pro tři generace. Zjevení začalo asi v 17,40 jako obvykle a trvalo asi 5 minut. Potom se vizionářka začala modlit Magnifikat a společná modlitba pokračovala litaniemi. Potom vizionářka sdělila shromážděnému množství lidí : Panna Maria přišla radostná, v době zjevení se nad námi modlila, modlila se na naše úmysly. Nakonec řekla: „Děkuji vám, že jste přijali moje pozvání, že jste se modlili na moje úmysly. Nebudete litovat ani vy, ani vaše děti, ani děti vašich dětí.“ A Panna Maria nám všem požehnala.

Potom byli vyzváni všichni přítomní kněží, aby nám požehnali.