Mezinárodní setkání osob s invaliditou v Medžugorji

14.01.2017 12:13

Ještě několik měsíců nás dělí od 6. mezinárodní poutě pro osoby s invaliditou, která se bude konat v  Medžugorji od 15. do 18. června 2017 pod heslem „V Mariině škole“. Hlavní organizátor je Sdružení „Susret“ z Čitluku, ve spolupráci s medžugorským farním úřadem a „Majčinim selom“. Shromažďování a ubytování účastníků je předpokládáno v odpoledních hodinách ve čtvrtek 15. června 2017. Koordinátor poutě je medžugorský farář fra Marinko Šakota, a přednášející fra Ante Vučković.

Program poutě i letos bude naplněn přednáškami, svědectvími a modlitbou. V pátek odpoledne je čas určený pro pobožnost Křížové cesty na Križevaci, a v sobotu ráno je na programu společná modlitba na Kopci zjevení.

Přihlášky k účasti na pouť se budou přijímat od 1. do 30. května 2017 na e-mail adresu:gospina.skola@gmail.com. (můžete se přihlásit také prostřednictvím agentury Dvě Srdce.

Podnětem pro organizaci tohoto setkání je mnohaletá organizace poutí s. Rastislavy Ralbovsky se skupinou osob se zvláštními potřebami z města Đakovo. (www.medjugorje.hr)