IT konference se koná v Medžugorji od 7.- 10. 3.

15.02.2024 21:12

Povzbuzeni papežovými slovy: „Je zapotřebí, aby se poslání Církve přizpůsobilo času a aby využívalo současné prostředky, které nám technika dává k dispozici“,  zveme na IT konferenci profesionální technology, kteří svoje odborné znalosti a schopnosti chtějí využít na projekty v nichž se propojuje svět technologie a spirituality pro šíření evangelizace.

IT konference se bude konat v Medžugorji od 7. do10. března 2024. ve Dvoraně Jana Pavla II., a program konference můžete najít  ZDE.

Poplatek za účast je 99,90 €. V této ceně jsou zahrnuty veškeré výdaje za organizaci a práci, a též tři společné večeře po dobu trvání konference. Při registraci získá každý účastník akreditaci, která mu umožní spolupráci na programu. Ubytování v Medžugorji si musí zajistit každý sám.

Přihlášení a uhrazení členského poplatku na IT konferenci můžete vyřídit ZDE. Po uhrazení poplatku budete teprve evidováni jako přihlášení účastníci.  Po přihlášení na email vám bude přidělen  QR kód, kterým se zaregistrujete po příchodu.

Celý program konference bude probíhat v anglickém jazyce.

Doufáme, že touto IT konferencí přispějeme k naplnění papežovy výzvy, aby lidé využívali technologie, ale nestali se jejich služebníky. Jak říká papež František: „Musíme se vyhýbat tomu, aby z nás byli ti, kteří vrhají a vlekou sítě místo toho, že máme lovit ryby, to znamená přivádět duše Pánu“.